Monday, July 9, 2012

Hello Nifsu Sya'aban..




Dalam Islam ada menyatakan bahawa.. Nifsu Sya'aban nie masa ditutup kitab lama dan dibuka kitab baru... Alhamdulillah.. sempat juga ayient untuk terus membuka lembaran baru dalam hidup... diharapkan kitab baru kali ini dibuka dengan mukadimah yang baik dan diberkati-Nya. Ayient akan coret2 kan kitab hidup ini dengan memperbanyakkan ibadat kepada Allah.. (azam untuk tahun ni). Semoga dipermudahkan cara dalam segala kerja dan sihat tubuh badan. Insyallah amin.

Di tahun baru nie ayient mengharapkan keluarga yang harmoni, kesihatan orang2 yang tersayang dan dimurahkan rezeki hendaknya.

adios~

Sunday, July 1, 2012

Half of 2012 story... ^_^ click!!

Holaa.. (^_^)V.... ukeyh... ayient tak mau cerita langsung pasal apa yang ayient buat time cuti haritu sebab cuti haritu suck!!.. hahaha.. (amboi... teruknya bahasa) :P status ayient n dh bertukar. that the reasons why it suck!  Well....~ hee~ ukeyh NEXT!!

Holla 2nd time... hihi... ^^, Ukeyh... HAPPY NEW SEM... (lambat bebenor wish) hehe.. actually dah 2 minggu ayient di sem baru.. permulaan weeks yang bagus... lecturer semua gempak.. best2.. x macam sem2 lepas la... COOL!!.. ^_^" uwmm.. new azam.. yang tiap2 sem ayient buat (penah tertunai ka?) hehe.. sikit2 la kan... at least kita ada azam... tp permulaan kali nie belum ada sifat malas lg.. semua kerja dihabiskan dgn jayanya.. pewwittt2!.. tapi tak tau la tengah2 sem nnt camna kan.. :p hihi... hey! dis sem HOKIII!!! at last i meet back the stick... really miss it!!.. Muah2 Cik Grays (jenama kayu hoki ukeyh).. turn to the muzik.... ^_^ ukeyh sem nie kena amek satu major dlm muzik antara vokal and piano... and i prefer piano.. tapi ayient diberi vokal.. ukeyh fine.. -___-" heyy3!!! WAKE UP!! nie la cabaran!!!.. (^_&) dan tetiba hati nie kata... I'M UKEYH!!! vokal pun apa salahnya... new things to learn... ^_^ and i love it for now... MR.Vokal... be nice to me.... this sem. i want to enjoy my life...  lets all the strangers Grrrr.. hahaha.. :D hiraukan org sekeliling yang mengata... yang penting teruskan hidup dgn gembira... :D

Nanti ayient teruskan lagi.. xde benda nak tulis ag sebab baru 2 minggu.. ^_^

adios~